Privacy verklaring

Twidam Webdesign is onderdeel van FotoMelanie. Waar in deze verklaring dus Twidam Webdesign wordt genoemd wordt daarmee ook FotoMelanie bedoeld.

Twidam Webdesign is gevestigd aan Kolibrievlinder 13, 7943 TG Meppel, onder KvK-nummer 58646086 van FotoMelanie.
Twidam Webdesign is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

FotoMelanie en Twidam Webdesign, Kolibrievlinder 13, 7943 TG Meppel

Cookies

Cookies zijn niet aanwezig op de website

Analytics

Twidam Webdesign verzamelt geen persoonlijke gegevens over de bezoekers van de website

Persoonsgegevens die ik verwerk

Twidam Webdesign verwerkt uw persoonsgegevens omdat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze zelf aan mij verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • Voor- en achternaam
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens
  • Bankrekeningnummer

Twidam Webdesign verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • De gegevens die verzameld worden via het contactformulier worden gebruikt voor de administratie en niet voor andere doeleinden
  • Het afhandelen van je betaling
  • Je te kunnen e-mailen of bellen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Twidam Webdesign verwerkt ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb voor mijn belastingaangifte

Delen van persoonsgegevens met derden

De persoonsgegevens zijn voor mijn eigen administratie voor het verwerken van cursus- en opdrachtaanvragen en contact. De persoonsgegevens worden niet gedeeld met andere personen of partijen.

Bewaartermijn

Twidam Webdesign bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Ik hanteer hiervoor de wettelijke bewaartermijnen.

Rechten

  • Recht op inzage

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.  Je kan hiervoor een verzoek indienen bij FotoMelanie.

  • Recht op rectificatie

Zijn gegevens fout doorgegeven, veranderd of door mij fout verwerkt, dan pas ik deze op verzoek aan

  • Recht op indienen van een klacht

Mocht je en klacht willen indienen dan kan je dat doen via www.autoriteitpersoonsgegevens.

  • Recht op het stoppen van het gebruik van gegevens

Als je niet langer wilt dat ik jou gegevens gebruik dan mag je dit aangeven en zal ik deze gegevens vernietigen.

Hoe worden de gegevens beveiligd?

Twidam Webdesign neemt de bescherming van je gegevens serieus door de website te beveiligen, middels een SSL certificaat.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via twidamwebdesign@gmail.com

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google